‘Lekker in je vel’ is een Spetterend Spektakel van Julot Hulsebos

Foto: gemeente Renkum

Oosterbeek – Het afgelopen jaar heeft Julot Hulsebos zich als kinderburgemeester ingezet onder het thema ‘Lekker in je vel!’. Op zaterdag 26 juni organiseert de gemeente Renkum daarom naar een idee van haar het Spetterend Spektakel. Het Spektakel is een passende afsluiter van Julots jaar als kinderburgemeester van Renkum.

Het is een coronaproof spel- en sportfeest voor alle kinderen in groep 5 tot en met 8 uit de gemeente Renkum.

Wijziging in aanvangstijd

Het evenement begint om 11.30 uur. Het officiële openingswoord wordt om 13:00 uur door Julot samen met burgemeester Agnes Schaap uitgesproken. Na de aftrap die zaterdag (om 11:30) kunnen bezoekers allerlei spellen en sporten doen. Zo is er een stormbaan, een buikschuifbaan, boogschieten, mega-Twister en nog veel meer. Kinderen kunnen zich opgeven voor blokken van 75 minuten, om zo niet een te grote toeloop te krijgen.

Coronaproof

Hoewel er steeds meer versoepeld wordt, zijn er toch een paar maatregelen nodig om het evenement coronaproof te laten verlopen. Zo is er een beperking voor het aantal deelnemers per tijdsblok, zijn ouders niet welkom op het terrein en zijn in- en uitgang gescheiden om voor doorstroming te zorgen.

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht!

En dat kan nog steeds!!

Aanmelden kan via sportenbeweegteamrenkum.nl. Voor kinderen uit groep 1 tot en met 4 is er een speurtocht beschikbaar. Die is ook te downloaden via de website van het Sport- en Beweegteam.

spektakel spektakel

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen