Vaar met Professor Speurneus op ontdekkingstocht langs de Nederrijn

Foto: Stichting Rijnoevervaarten

Vaar mee op De Blauwe Bever met professor Speurneus naar een bijzondere plek op zoek naar geheimen en schatten van de natuur! Tijdens deze vaart wordt op een bijzondere manier een “college” over het gebruik van zintuigen gegeven.

Eenmaal van boord maak je gebruik van je zintuigen en het zal je verwonderen en verbazen welke geheimen en schatten er zijn in de natuur. Kom en ga mee met professor Speurneus en ontdek en beleef het zelf.

Verkleed

Deze vaart is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. En……. je mag natuurlijk verkleed aan boord komen, bijvoorbeeld als speurneus, heks, tovenaar of iets anders wat je zelf leuk vindt. Een wandeling onder begeleiding van één van de gidsen is inbegrepen. De professor gaat niet altijd over geplaveide paden. Het dragen van stevig waterdicht schoeisel en een lange broek wordt daarom aangeraden!

De prijs is 16,00 euro voor volwassenen en 10,00 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Woensdag 20 oktober is het vertrek om14.00 uur en om 16.30 uur ben je weer op de kade. De Blauwe Bever vertrekt vanaf de Grebbedijk 57 in Wageningen

Voor meer informatie en/of reserveren zie: info.deblauwebever.nl.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen