Ja ook dát mag weer: Kermis op het Raadhuisplein Oosterbeek

Foto: stanvpetersen, Pixabay

Oosterbeek – Gezellig en het mag weer, de kermis. Van 6 tot en met 11 april staan de kramen en attracties van de Voorjaarskermis weer paraat op het raadhuisplein in Oosterbeek.

Klaar voor een hoop lol en plezier. Muziek, de vele kleurige lichtjes (vooral als het donker is natuurlijk), vers gebakken oliebollen en wafels. De kermis is van 13:00 tot 23:00 uur geopend.

Weekmarkt

De Oosterbeekse weekmarkt van donderdag 7 april is wegens de kermis op de parkeerplaats bij de bibliotheek, Generaal Urguhartlaan 1 (aan de andere kant van het gemeentehuis).

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen