Koningsdag in Renkum is een feest voor iedereen, jong en oud!

Foto: ROEV

Renkum – De Renkumse Oranje en Evenementen Vereniging (ROEV) is er ook dit jaar in geslaagd een programma voor een groot feest op Koningsdag in elkaar te steken waarbij volop aandacht uit gaat naar de kinderen.

De kleedjesmarkt waarbij kinderen jun overtollige speelgoed verkopen voor een extra zakcentje is bij iedereen bekend.

Het beloofd een stralende dag te worden, dus heb je nog geen grondplaats a € 5,- gereserveerd: het kan nog: [email protected]

De springkussens centraal op het feestterrein (Europaplein te Renkum) nodigen uit om ouderwets heerlijk te springen. Gedurende de dag zullen er optredens zijn van o.a. muziekvereniging Eendracht, Slag Excelsior, Excelsior Renkum en de juniorengarde van De Dolle Instuivers.

De gehele dag wordt het geluid verzorgd door Black Pearl. Samen met de band Orange-Lane zorgen zij voor het muzikale middagprogramma. Live muziek van 15.00 – 19.00 uur waarbij carnavalsvereniging De Dolle Instuivers zorgt voor de inwendige mens. De hele Koningsdag door is er vermaak voor jong en oud: zo zal Brandweer Renkum/ Heelsum aanwezig zijn en mogen we Clown Fleur verwelkomen.

feest

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen