Waar zijn de Koningsfeestjes in de gemeente Renkum

Foto: DM van Hellesem

Aanstaande donderdag is het weer Koningsdag en de Oranjeverenigingen in de gemeente Renkum hebben weer leuke Koningsfeestjes georganiseerd.

Waar ga jij naar toe? Of blijf je gezellig thuis voor de tv? Daar kun je natuurlijk ook goed Koningsfeestjes vieren!

Doorwerth/Heveadorp

In winkelcentrum De Weerd wordt de traditionele Kleedjesmarkt georganiseerd. Je kunt je kleedje van 10:00 tot 15:00 neerleggen!

Heelsum

Ook in Heelsum starten de festiviteiten om 10:00 uur, de opening wordt verzorgd door Heelsums Harmonie endaarna het hijsen van de vlag. De Oranjemarkt gaat dan meteen open en er is van alles toe doen. Spijkerbroekhangen bijvoorbeeld, of meedoen met de KidsRUN, lasergamen of boogschieten maar ook het springkussen is niet vergeten. Lees hier meer.

Als het dan afgelopen is, kun je snel naar de Muziektent waar The New Black&White Dance Orchestra een Koningsdagconcert geeft. Zie hier meer

Oosterbeek

In Oosterbeek wordt ook Koningsnacht 26 april gevierd. Dat wordt een Woeste Koningsnacht met Coverband 3XTRA, lees hier meer

In Oosterbeek staat alles in het teken van ‘10 jaar Koning Willem-Alexander’ op Koningsdag. Het is weer feest in het park met heel veel spelletjes, springkussens, een BMX-baan, de zweefmolen is er weer en de bekende Knolletjesmarkt! Lees hier meer

Renkum

In Renkum wordt Koningsdag 2023 geopend door Eendracht die het Wilhelmus speelt. Daarna is er van alles te doen, optredens van bands en muziekverenigingen, springkussens en natuurlijk de Kleedjesmarkt! Lees hier meer 

Wolfheze

Op Koningsdag beginnen ze vroeg in Wolfheze met de fiets-versiertocht, de grote, vrolijke circustent staat al klaar en er is een matjesmarkt. Daarnaast zijn er veel spelletjes voor jong en oud, lees hier meer.

29 april houden ze in Wolfheze nog een verlaat Koningsbal met coverband Blind Date, lees hier meer.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen