Speurtocht en muzikale kindervoorstelling tijdens de Kinderboekenweek

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

Oosterbeek/Renkum – Tijdens de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) organiseert Bibliotheek Veluwezoom leuke én leerzame activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Deze Kinderboekenweek vieren we ‘thuis’, in alle vormen, verschillen en gelijkenissen. Het thema is ‘Bij mij thuis’. We kunnen zo veel van elkaar leren. Bij welke boekengenres voelt een kind zich thuis? Kinderboeken laten kinderen kennismaken met de wereld om zich heen.

Speurtocht Bij mij thuis

De leukste boekentips over thuis zijn verwerkt in een speurtocht. Je kunt eenvoudig meedoen. Kom naar een van de vestigingen van de Bibliotheek Veluwezoom en geef bij een medewerker aan dat je de speurtocht wilt doen. Je krijgt dan een uitleg. Daarna ga je op zoek naar de leukste boekentips die passen bij het thema van de Kinderboekenweek ‘Bij mij thuis’. Ze zijn in de vorm van posters verstopt door de hele bibliotheek. Bij elke tip vind je een letter. Die letters vormen samen een zin. Weet jij de goede zin te vormen?

speurtochtMuzikale kindervoorstelling ‘ZO DOEN WE DAT! Bij ons thuis’

Het eigenzinnige theatergezelschap Zie-Zus speelt in de herfstvakantie het spannende verhaal van Fleur en Amir, rond het thema van de Kinderboekenweek 2023 ‘Bij mij thuis’. Een meeslepende muzikale belevenis voor kinderen van 6-12 jaar, die tijdens de voorstelling even de baas mogen zijn en zelf bepalen hoe het er ’thuis’ aan toe gaat.

  • Dinsdag 17 oktober, 10.30 – 11.30 uur in Bibliotheek Oosterbeek
  • Dinsdag 17 oktober, 14.30 – 15.30 uur in Bibliotheek Doorwerth

Toegangskaarten kosten €5 per stuk en zijn te reserveren via bibliotheekveluwezoom.nl/kinderboekenweek.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen