Familiefilm in Filmhuis Oosterbeek: Totem

Foto: Film

Oosterbeek – Totem, de familiefilm die op zondag 29 oktober te zien is in Filmhuis Oosterbeek, was de openingsfilm van Cinekid vorig jaar: hét kinderfilmfestival van Nederland.

Dunnetjes doen zij deze spectaculaire opening nog een keer over met een speciaal programma. Zorg dat je erbij bent en neem je eigen totem mee!

Stekelvarken

De elfjarige Ama uit Rotterdam beleeft een spannend en magisch avontuur wanneer ze probeert te ontsnappen aan de politie die haar met haar familie wil terugbrengen naar Senegal, het land waar ze vandaan komen. Op haar zwerftocht krijgt ze gezelschap van een gigantisch stekelvarken die ze Totem noemt en haar beschermer en gids wordt.

Een totem is een (knuffel)dier of ding dat heel belangrijk voor je is. Neem jouw eigen ‘totem’ mee naar de film. Na afloop van de film gaan we in gesprek met twee “nieuwkomers”; jongeren die, net als Ama, nieuw in Nederland zijn. Hoe is het voor hen om nieuw in Nederland te zien? Hebben zij ook een totem die hen steun geeft?

Kom je ook luisteren naar hun verhaal en vertellen wat jouw totem voor je betekent?

Totem is op zondag 29 oktober te zien in Filmhuis Oosterbeek, Weverstraat 85 in Oosterbeek. De film begint om 14.00u. Om 13.30u gaat de zaal open. Kaartjes kun je reserveren via filmhuisoosterbeek.nl of kopen aan de kassa.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen