Nationale Voorleesdagen kindervoorstelling ‘Help! Een verrassing!’

Foto: Katiuscia Principato

Oosterbeek – De kindervoorstelling Help! Een verrassing! is op vrijdag 16 februari te zien in de Zoomerij Oosterbeek (de nieuwe naam van Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ).

De kindervoorstelling is gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het Jaar 2024, het themaboek van de Nationale Voorleesdagen.

Katiuscia Principato

De voorstelling wordt gespeeld door Katiuscia Principato. Principato is zangeres, speler en theatermaker. Afgestudeerd aan het conservatorium in de richting zang lichte muziek en zich daarna verder gaan ontwikkelen in het muziektheatervak. Ze weet kinderen te boeien en te betrekken in haar muzikale en kleurrijke voorstellingen. Vol enthousiasme en humor neemt ze de kinderen mee in het verhaal en is de voorstelling een feest voor elk kind!

Haar voorstellingen worden omschreven als lief, interactief, verrassend en altijd muzikaal ingekleurd door haar prachtige zangstem. Dit alles in een bont, fantasierijk decor.

Nationale Voorleesdagen

Help! Een verrassing! is gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het jaar van Miriam Bos. Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen 2024. De Nationale Voorleesdagen is het grootste boekenfeest voor kinderen van 0 tot 6 jaar.

Voorstelling bijwonen?

De voorstelling is vrijdag 16 februari van 14.00 – 15.00 uur in de De Zoomerij Oosterbeek, Generaal Urquhartlaan 1 in Oosterbeek. De kosten van deze voorstelling bedragen €5,-. Tickets zijn te koop via dezoomerij.nl/nationalevoorleesdagen, telefoonnummer 026-333 4982 of in de vestiging tijdens openingstijden.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen