De band SOS treedt op bij Doelum Live in Renkum

Foto: SOS Band

Renkum – De band SOS (Sound Of Sixties en Seventies) zal optreden op zondag 26 mei bij Doelum Live in Renkum. De band speelt de jaren 60 en 70 met zijn gouden hits van de Rolling Stones, the Beatles, the Shadows, et cetera.

De ruime ervaringen binnen de band maakt dat er muziekkwaliteit aanwezig is. De liedjes worden spontaan ten gehore gebracht. De band SOS springt in op de sfeer en passen daar hun repertoire ter plekke op aan. Veelal stopt de muziek niet en vloeit het ene naar het andere nummer. Stil zitten en niet dansen lukt dan ook niet als de muziek de bezoekers meeneemt in hun dansbare repertoire van rock, soul, etc.

Muzikale bezetting

  • Bertus Reinhart (Zang & Gitaar)
  • Geurt Jan Ploeg (Zang & Bas)
  • Herman Schoenmakers (Zang & Gitaar)
  • Kees Schoeman (Zang & Toetsen)
  • Gijs Nijenhuis (Drums)

De SOS band zal optreden op zondag 26 mei a.s. in MFC Doelum in Renkum.  Aanvang 16.00 uur. Vrije Entree.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen