Verkiezing: Het gezelligste terras van de gemeente Renkum

Foto: Nieuws.nl

De zomervakantie mag dan voorbij zijn, maar het mooie weer komt gewoon nog even terug. Daarom nog even een verkiezing voor het gezelligste terras van de gemeente Renkum.

Gewoon omdat het kan.

Genoeg terrasjes

In de gemeente Renkum hebben we genoeg terrasjes. En elk terras heeft zo zijn eigen charme. Toch is er iets waardoor mensen juist naar dat ene terras gaan. En wat dat dan is? Dat willen wij nu juist graag horen!

Dus, wat is het gezelligste terras van de gemeente Renkum? En misschien is er zelfs een leukste serveerder/serveerster die ook wel een bloemetje verdient! Na augustus maken we de balans op en gaan we even langs bij het gezelligste terras met een oorkonde en een bloemetje. Taggen maar! Schroom niet, ALLE horecaondernemers van Renkum doen mee.

Voorwaarden

Stemmen op je favoriete terras én medewerker kan vanaf nu! Op zondag 1 september worden de stemmen geteld. Likes tellen niet mee. Alleen een reactie op onze Facebookpagina geldt als stem. Tag ook vooral de onderneming. De eigenaren vinden het vast erg leuk om te zien dat ze gewaardeerd worden!

Vraag ook je vrienden om te stemmen. Hoe vaker een onderneming wordt genomineerd, hoe meer kans ze maken. Dat zelfde geldt voor de leukste medewerk(st)er!

Het terras én de medewerker met de meeste stemmen wint. Proost!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen