1e lustrum Beleef Het Sieraad van de Goud- en Zilverbranche

Beleef Het Sieraad bij Indiva 2 november 2019
Foto: Indiva

Op zaterdag 2 november 2019 stellen Nederlandse goudsmeden, juweliers en uurwerkmakers met Beleef Het Sieraad hun winkels en ateliers weer open voor publiek.

Partnercontent

Het is dit jaar de vijfde keer dat de Goud- en Zilverbranche het publiek de gelegenheid geeft om alles te weten te komen over de facetten van dit moderne ambacht met rijke historie.

Wat bepaalt de kwaliteit van een diamant en hoe weet je of een horloge echt is of namaak? Welke kennis en kunde is er nodig om edelmetaal om te toveren tot een sieraad? Belangstellenden krijgen deskundig antwoord van vakmensen. Daarnaast organiseren de ondernemers allerlei speciale activiteiten en aanbiedingen voor hun bezoekers.

Beleef het Sieraad trekt altijd veel belangstelling en de bezoekers tonen grote interesse in de vakkundige wereld achter juwelen en horloges

Kom kijken en Beleef Het Sieraad!

Goudsmid Indiva uit Heelsum doet ook mee aan de lustrumeditie van Beleef Het Sieraad. Op zaterdag 2 november zal Astrid Hut van Indiva bezoekers welkom heten in haar atelier aan de Bremlaan 4 in Heelsum van 10.00-17.00 uur

Indiva mag die dag Han Jansen verwelkomen. Zij is professioneel edelsteenslijper en kan je alles vertellen over edelstenen en de mogelijkheden deze te laten slijpen. Heb je een erfstuk en weet je niet welke steen erin zit? Of heb je een mooie steen gevonden tijdens de vakantie?

Kom langs en neem je stenen en sieraden mee en Han kan vertellen om welke steen het gaat. En natuurlijk kan Astrid laten zien hoe je van een erfstuk een nieuw sieraad kunt laten maken. Of misschien heb je trouwringen waar je graag iets nieuws van gemaakt wilt hebben. Ook kan hier indien je dat wenst as in verwerkt worden.

Sieraden krijgen zo weer een nieuw verhaal van liefde, vreugde, een traan, een herinnering, nieuw leven, voor altijd. Han neemt ook allerlei soorten etherische olie mee en kan vertellen welke bij je passen.

Kom langs en zie hoe er in een goudsmid werkplaats wordt gewerkt.

Beleef Het Sieraad bij Indiva.nl

Meer informatie over deze dag en deelnemende bedrijven staat op beleefhetsieraad.nl. Beleef Het Sieraad wordt georganiseerd door de Federatie Goud en Zilver, de overkoepelende organisatie voor de sieraden- en horlogebranche.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden