Vierde Wintermarkt op camping Lindenhof in Wolfheze

Foto: Sparkle Events

HoHoHo’ of ‘Zie ginds komt de stoomboot’? De Kerstmarkt in Wolfheze wordt in een ‘nieuw jasje gestoken’ en kunnen bezoekers gaan genieten van een Wintermarkt.

Inkopen doen voor kerst of sint en alvast in de decemberstemming komen?

Voor ieder wat wils

Na succesvolle eerdere (kerst) edities, vindt op zondag 24 november de vierde editie van een feestelijke Wintermarkt op Camping Lindenhof in Wolfheze plaats (13.30- 18.00 uur).

De markt biedt voor ieder wat wils. Zo zal voor de volwassenen de warme Glühwein rijkelijk vloeien en kan men langs diverse marktkraampjes struinen en hebbedingetjes bemachtigen: van zelfgemaakte artikelen en woonaccessoires tot diverse lekkernijen. Halverwege de middag mogen kinderen knuffelen met konijnen, kippen en cavia’s. Ook kunnen kinderen zich laten schminken en wie weet komt Piet ook nog wel langs!

Natuurlijk zal het niet ontbreken aan gezellige muziek. De Wintermarkt aan de Wolfhezerweg 111 is gratis toegankelijk. De organisatie van de markt is net als vorig jaar in handen van campingeigenaar Jan Aalderink en evenementenorganisator Judith van Vree (Sparkle Events).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden