China Light Festival in Ouwehands Dierenpark

Foto: Ouwehands Dierenpark

Veertien containers zijn er aangekomen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Elke container volgeladen met lichtobjecten voor het China Light Festival, van onder tot boven en van voor tot achter.

Een crew van specialisten uit China zijn hard bezig om Ouwehands Dierenpark met deze materialen om te toveren tot een magisch lichtfestijn. De objecten worden verzameld op het veld bij de Maki Lounge en daar zullen ook objecten worden gemaakt en gerepareerd in een speciale tent waar je door de ramen heen al een kijkje kunt nemen. Het resultaat is een dierenpark vol metershoge lantaarns en lichtkunstwerken.

Beleef het magische China Light Festival

Bewonder deze winter het totaal vernieuwde lichtspektakel voor jong en oud. Laat je betoveren door metershoge handgemaakte lichtkunstwerken van Chinese kunstenaars.

In de periode van 21 december 2019 t/m 29 februari 2020 ontdek je in Ouwehands Dierenpark de magie van het Oosten. Een bezoek aan het park in de avonduren wordt een onvergetelijke ervaring! Ga voor meer informatie en tickets naar ouwehand.nl/chinalight.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden