Voor een fraai gedekte tafel naar de serviesdagen op De Boschhoeve

Foto: Theo van Liempt

Wolfheze – Een fraai gedekte tafel doet recht aan een met zorg bereide maaltijd. Liefhebbers van oud en antiek serviesgoed komen op De Boschhoeve volop aan hun trekken.

De grote schuur biedt ruimte aan een uitgebreide collectie van ‘De Engelse Serre’ van Tineke van der Maas uit Bennekom. Botanische thema’s zijn ruim vertegenwoordigd maar ook serviesgoed geïnspireerd op seizoenen en feestdagen, wordt sfeervol gepresenteerd.

gedekteCompleet en als onderdeel

De serviezen zijn zowel compleet als in onderdelen te koop. Verzamelaars, bijvoorbeeld van blauw serviesgoed, kunnen hier altijd wel iets van hun gading vinden. Juist het mixen van oud en nieuw serviesgoed past helemaal in de woontrend van nu. Breng gerust iets mee waar je een aanvulling bij zoekt. Om ideeën op te doen worden de tafels aangekleed met tafelkleden, servetten, glaswerk, kandelaars en bestek. Ook zijn er bijpassende boeketten, kransen en bloemwerk van de tuinvrouwen van De Boschhoeve.

Diverse hoekjes in de grote schuur nodigen uit tot snuffelen tussen brocante, gebloemd serviesgoed, grespotten, kaarten en (kraam)cadeautjes. Na gedane zaken is het goed rusten met koffie of thee en wat lekkers.

Bezoekers zijn welkom op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober van 10.00-17.00 uur. Toegang en parkeren gratis. Je vindt De Boschhoeve aan de Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen