Doelum Live: Bandera Latina, virtuoos gitaarspel en gepassioneerde zang

Foto: Bandera Latina

Renkum – Op zondag 24 oktober is er eindelijk weer de mogelijkheid om met Doelum Live van start te gaan met de band Bandera Latina.

De formatie werd in 1998 opgericht door broer en zus Salvatore en Silvana Sichi.

Wereldmuziek

Aanvankelijk bestond het repertoire voornamelijk uit covers van the Gipsy Kings maar in de loop der jaren kwamen daar meer en meer andere invloeden bij; jazz, gypsy swing, Italiaanse muziek, Latin en pop. Het kruispunt waar wereldmuziek, pop en jazz elkaar ontmoeten, dat is het vertrekpunt van Bandera Latina. Virtuoos gitaarspel en gepassioneerde zang maken van ieder optreden een ware Fiësta: ‘A musical journey around the world!’

Bandera Latina bestaat uit:

  • Salvatore Giuseppe Sichi – (solo)gitaar, mandoline en lead vocals
  • Silvana Sichi – lead vocals, piano en accordeon
  • Michiel van Gessel – ritme gitaar
  • Hans Zijlstra – Bas
  • Eddie Glasmacher – percussie, drums, backing vocals
  • Joseph Fautngiljanan – percussie

Het optreden is op 24 oktober vanaf 16.00 uur in MFC Doelum in Renkum. De entree is gratis. Er zal, volgens de huidige wettelijke regels, gescand worden op Corona.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen