Ausdauer Muziektheater speelt Die Mauer in Filmhuis Oosterbeek

Ausdauer Muziektheater speelt Die Mauer
Foto: Ausdauer Muziektheater

Oosterbeek – Op zondag 21 november staat Ausdauer met hun voorstelling Die Mauer in Filmhuis Oosterbeek.

Een voorstelling waarin Oost-Europese geschiedenis, actualiteit, muziek en monoloog samensmelten tot een krachtig geheel.

De Berlijnse Muur

Dertig jaar geleden viel de Berlijnse Muur en kwam er een onverwacht einde aan het eens zo machtige Sovjet Rijk. Ondertussen is spionage en het uitschakelen van tegenstanders van Oost-Europese regimes nog altijd groot nieuws. In Die Mauer speelt actrice Gabby Bakker de Russische KGB-agente Galina, bijgenaamd: Die Mauer. Door haar ogen kijkt Ausdauer terug op de drie decennia na die val van de Muur.

In Die Mauer versmelten muziek, tekst en spel tot een rebelse kijk vol kleurrijke opstandigheid op de mens en de moderne geschiedenis. Een actuele voorstelling boordevol muziek, met:

  • Gabby Bakker spel
  • Annette Schenk klarinet/basklarinet
  • Andreas Suntrop gitaar/composities
  • Daniël Lehmann contrabas/composities
  • Jasper le Clercq viool/composities
  • Paul Feld tekst en regie

Kaarten bestel je via deze link 

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected]

Cookieinstellingen