Thee met Thema in de Vredebergkerk met beeldhouwer Dennis Coenraad

Foto: Dennis Coenraad

Oosterbeek – In het werk van inleider Dennis Coenraad, beeldhouwer van beroep, staat de mens centraal. Hij maakt bronzen portretten, waarbij hij inzoomt op die ene mens die voor hem zit.

Zo maakte hij bustes van o.a. Henk van Ulsen, Ben Bot, Willem Barnard, Willem Aantjes, Pater van Kilsdonk en Jacob Six. Daarnaast maakt hij een beeldenserie waar steeds de lichaamsuitdrukking vertelt wat er in de mens aan drift, verlangen en spiritualiteit leeft.

Akker van de Ziel

Dennis Coenraad: “In mijn lezingen, die ik de titel De Akker van de Ziel heb gegeven, neem ik mijn toehoorder mee op reis: Voorts staan we stil bij de wereld van de tantra en het beeldhouwen an sich. Mijn lezing is opgebouwd uit mijn eigen levensweg. Ik vertel vanuit mijn eigen ervaring en aan de hand van afbeeldingen van mijn beelden. Zo leg ik de voorwaarde voor een mooie middag waarin we elkaar ongedwongen kunnen ontmoeten. En ons buigen over de vraag: Wie is de mens?”

  • Tijd: 16.00 u (inloop vanaf 15.30 u) tot 17.30 u
  • Plaats: Vredebergkerk, Van Toulon van der Koogweg 3, Oosterbeek
  • Kosten: vrijwillige bijdrage na afloop, contant of per bank
  • Aanmelden via [email protected] Je krijgt bericht wanneer het maximaal aantal bezoekers is bereikt.

N.B. I.v.m. Corona is het mogelijk dat de bijeenkomst vroeger op de dag wordt gehouden danwel als zoombijeenkomst. Dit wordt tijdig bekendgemaakt.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen