Lentefeest op het Bezoekerscentrum Renkums Beekdal

Lentefeest 2018
Foto: Renkum Nieuws

Renkum – Vier met ons de lente bij het Bezoekerscentrum Renkums Beekdal. Het lentefeest is voor iedereen, maar zeker ook voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Kom kijken bij de gezellige kraampjes met informatie en verkoop rond natuur en tuinen of neem deel aan een van de activiteiten op zaterdag 2 april tussen 11 en 16 uur.

Lentekriebels

We krijgen weer lentekriebels en zin om naar buiten te gaan, de tuin in of naar bos en beek. Het lentefeest is de gelegenheid om zin in buiten om te zetten in daden. Doe inspiratie op bij de kraampjes over de natuur of over tuinen. Of kom planten, nestkasten, bijenhotels, wandelgidsen en meer kopen. Een hovenier geeft informatie over duurzame tuinen en Kinderen kunnen zaadbollen maken en bolletjes poten, maar ook nestmateriaal voor vogels maken. Een korfvlechter laat zien hoe je met stro een bijenkorf vlecht.

Kom speuren naar sporen, binnen bij de nieuwe tentoonstelling, maar ook buiten in het bos. Verken het erf met een speurtocht, ga op zoek naar voorjaarbloemen en wilde bijen. Poppentheater Popsop brengt jonge kinderen in lentestemming met het verhaal ‘Waar is de zon’. Muziekensemble Abim verhoogt de sfeer met haar muziek.

Zie ook: Het Lentefeest in het Renkums Beekdal was een zonnig succes

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen