Woeste Koningsnacht in Concertzaal Oosterbeek

Foto: The Embers

Oosterbeek – Op dinsdagavond 26 april staan de deuren van de Concertzaal eindelijk weer wagenwijd open voor iedereen die wil dansen, feesten en ontmoeten! Na alle coronamaatregelen van afgelopen periode wordt dit het eerste grote feest in Oosterbeek en daarbij wordt flink uitgepakt met Coverband The Embers.

Deze zeer ervaren band haalt daadwerkelijk alles uit de kast! Met maar liefst acht mannen en vrouwen zijn ze niet te missen en wordt daadwerkelijk iedere centimeter van het podium in de Concertzaal benut.

Woeste Koningsnacht

Gasten genieten van deze waanzinnige band die samen covers ten gehore brengen die knallen. The Embers brengen diverse muziekstijlen: van Soul en Rock ‘n’ Roll tot Pop en stevige Rock. Dankzij de pompende ritmesectie, de in Soul en Rock gedrenkte vocalen en de spetterende blazers wordt het gevarieerde repertoire op overtuigende wijze neergezet. Het repertoire is zorgvuldig gekozen en bestaat zowel uit nummers van moderne artiesten zoals Amy Winehouse, Robbie Williams en Shakira, als uit klassiekers van onder meer The Pointer Sisters, James Brown en The Blues Brothers. Maar ook nummers van Nederlandse artiesten zoals Anouk, De Dijk en Doe Maar komen aan bod.

Een Woeste Koningsnacht dus om te dansen, feesten en te ontmoeten onder het dak van de 150 jaar oude Concertzaal! Kom samen met buren, sportmaatjes, schoolpleinouders en muziekvrienden! Deze Koningsnacht, de eerste na alle coronamaatregelen, zal niet snel vergeten worden.

De organisatie van deze avond is in handen van Stichting Cultuur & Co. De stichting heeft als doelstelling culturele activiteiten te organiseren in de Concertzaal Oosterbeek. Van kindervoorstellingen tot klassieke concerten en van muziekavonden tot aan theatervoorstellingen. Voor meer informatie en tickets concertzaal-oosterbeek.nl.

Woeste Koningsnacht

 

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen