Speciaalbier Festival Lions Club Renkum voor het goede doel

Feestband Thunk
Foto: Lions Club Renkum

Oosterbeek – Lions Club Renkum organiseert in mei een Speciaalbier Festival voor het goede doel. Speciaal Bieren proeven in Oosterbeek.

Gezellig met vrienden, buren, familie of gezin.

Kleine Brouwers, grootse bieren

In een gemoedelijke sfeer presenteren een aantal kleine brouwers uit de omgeving hun lokale Speciaal Bieren op 21 mei in Zalencentrum Lebret in Oosterbeek. Die bieren komen van de volgende brouwers:

  • Brouwerij de Snor
  • Brouwerij Durs
  • Beekdal Brouwerij
  • De Heidebrouwerij
  • Brouwerij Leroy Brown
  • Brouwerij Openlucht Museum Arnhem

Op het podium staat Feestband Thunk! Met muziek en kleine versnaperingen ontstaat een ontspannen atmosfeer waarin de smaak van echt bier goed door kan dringen. De bij het Festival betrokken, lokale brouwers bieden hun bier tegen kostprijs aan en dragen daarmee samen met jou bij aan het goede doel.

Lions Club Renkum kiest ervoor om spelactiviteiten voor de jeugd te ondersteunen. In Oosterbeek door bij te dragen aan de vrijwilligers-speeltuin Talud, in Zuid-Afrika door spelactiviteiten te financieren van het Ubomi Obutsha Centrein Port Elizabeth.

Gezinnen met kinderen zijn dan ook zeker van harte welkom want natuurlijk is ook gedacht aan niet-alcoholische drankjes. Je schenkt met Lions Club Renkum aan het goede doel.

Entree 10 euro in de voorverkoop (12,50 aan de deur). Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

speciaalbier

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen