Mad Lee treedt op bij Doelum Live

Foto: Mad Lee

Renkum – Vervlogen tijden herleven met Mad Lee op zondag 22 mei tijdens Doelum Live. De vier doorgewinterde muzikanten brengen een eerbetoon aan legendarische muziekhelden.

Helden die voor deze enthousiaste rockers een goed voorbeeld waren, zoals: The Allman Brothers, Albert King, The Free, The Small Faces, Status Quo, Stevie Ray Vaughan, Thin Lizzy, Gary Moore, Peter Green e.v.a.

Mad Lee

De vier leden van de band hebben ieder al heel wat jaren bandervaring maar zijn beslist nog niet uitgeblust. Een goede sfeer en teamgeest zijn zo bepalend als je in een band speelt. Mad Lee is heeft al deze ingrediënten.

  • Martin Krasenberg, gitarist
  • Hans Deegens, drummer
  • Johan Coenen, bassist
  • Bert Meijer, gitarist en zanger.

Het belooft dan ook een swingend rock- en blues optreden te worden tijdens Doelum Live op 22 mei om 16.00 uur. De entree is gratis.

♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen