Jinx Reloaded treedt op in Doelum Live in Renkum

Foto: Jinx Reloaded

Renkum – De formatie Jinx Reloaded is een rockband met blues invloeden die zullen optreden op in MFC Doelum in Renkum. De muziek die de band maakt is voor elke muziekliefhebber een feest der herkenning.

Doorstart

Naast het vertrouwde gezicht van mede-oprichter Gé Klap van Jinx maakt de band nu een doorstart met een aantal nieuwe leden. De vijf doorgewinterde, ervaren en door de wol geverfde muzikanten van Jinx Reloaded speelden allemaal in coverbands, begeleidingsbands, bluesbands en projectbands. Kwaliteit is dus gegarandeerd, met o.a. all-time favourites als Show Me The Way, Come Together, Bird Of Paradise, Rocky Mountain Way, Time en Taxman. De band Jinx Reloaded bestaat uit de muzikanten:

  • Gé Klap Sologitaar & backing vocals
  • Wil Balfoort Slaggitaar & lead vocals
  • Jan Verkerk Slagwerk & lead vocals
  • Ernst Wernicke Basgitaar & backing vocals
  • Cor van der Waal Hammondorgel & backing vocals

Het optreden is op zondag 26 juni vanaf 16.00 uur in MFC Doelum in Renkum. De entree is gratis.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen