Gratis concert van Voix Là in de Remonstrantse kerk

Gemengd koor Voix Là uit Beugen
Gemengd koor Voix Là uit Beugen
Foto: Rob Daanen Fotografie

Voix Là komt naar Oosterbeek. Het gemengde koor uit Beugen, bij Boxmeer, verzorgt op zondagmiddag 2 oktober om 16.00 uur een concert in de Remonstrantse kerk aan de Wilhelminastraat.

Voix Là staat onder leiding van Wilbert Friederichs, die zelf in Oosterbeek woont. Op het repertoire staan liedjes uit het recente programma Nooit weggeweest, maar ook enkele oudere succesnummers. De entree is gratis, wel is een vrijwillige bijdrage welkom. Met dit concert wilden koor en dirigent vorig jaar al hun tienjarige verbintenis vieren, maar vanwege corona moest het worden uitgesteld.

Wereldmuziek

Voix Là telt achttien leden en onderscheidt zich van andere koren met repertoire uit veel verschillende genres en tijden. Het publiek krijgt bij dit koor wereldmuziek uit diverse landen en enkele klassieke stukken te horen, maar ook authentieke close harmony, kleinkunst en stemmige pop- en musicalnummers. Een deel van het repertoire is geschreven of bewerkt door muzikaal leider Wilbert Friederichs, die zijn sporen verdiende als zanger, componist en tekstschrijver van onder meer Mezzo Macho en Klater. Ook schreef hij een eigentijds Requiem met klassieke Latijnse, alsook eigen Nederlandse teksten dat in maart 2023 in de Bernulphuskerk in Oosterbeek zal worden uitgevoerd.

Je vindt de Remonstrantse Kerk aan de Wilhelminastraat 10 in Oosterbeek.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen