Happy Stones treedt op bij Doelum Live

Happy Stones
Happy Stones
Foto: Happy Stones

Renkum – De band Happy Stones wil graag de onverwoestbare muziek live blijven spelen, met zoveel mogelijk opwinding en energie die de optredens van The Rolling Stones zo kenmerken.

De Happy Stones band bestaat uit vijf doorgewinterde blues-, country- en rockmuzikanten uit Arnhem en omgeving. Ze bewonderen de sfeer van de Stones concerten. Er is daar altijd veel contact met het publiek. De zanger Ben Stones zweept, ondersteund door zijn mannen BB Keith op gitaar, Barents Stones op bas, Theo Stones op drums en Anders Stones op gitaar/ toetsen het publiek ook helemaal op!

Happy Stones zullen optreden op zondag 25 september a.s. in MFC Doelum in Renkum.  Aanvang 16.00 uur. Vrije Entree.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Cookieinstellingen