Sprankelend gratis operaconcert in zalencentrum Lebret

Het Gelders Opera en Operette Gezelschap in 2022
Het Gelders Opera en Operette Gezelschap in 2022
Foto: GOOG

Oosterbeek – Op 4 oktober presenteert het Gelders Opera en Operette Gezelschap zich in thuishaven Lebret aan Oosterbeek en wijde omgeving, met een gratis operaconcert.

Het GOOG brengt dan tal van prachtige highlights uit de wereld van de opera en operette.

Maak kennis met GOOG

Wat te denken van het prachtige openingskoor uit Cavalleria Rusticana? Of stukken uit opera’s van grootheden als Mozart, Gounod, Donizetti en natuurlijk Verdi? Of van moderner repertoire zoals Gershwin en Sondheim? Je kunt het allemaal komen bekijken en vooral beluisteren.

Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met het Gelders Opera en Operette Gezelschap! Je hoeft vooraf geen kaarten te bestellen of je op te geven. Het concert begint om 20:00u.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen