Doelum Live: de Vrienden van Straks

vlnr. Fred Smaling, Joep van der Meer, Theo Tollenaar, Wim van Bruxvoort
vlnr. Fred Smaling, Joep van der Meer, Theo Tollenaar, Wim van Bruxvoort
Foto: Vrienden van Straks

Renkum – Soms poëtisch en gevoelig, dan weer gewoon om te lachen, maar altijd in het Nederlands, dat is de band Vrienden Van Straks.

De Nederlandstalige-Americana muziekstijl van de Band varieert van Country, Folk, Blues, Pop tot singer-songwriter. Je hoort vaak een mondharmonica en een akoestische gitaar. Ook mandoline en accordeon komen voorbij en de zang is veelal meerstemmig. De bandleden stralen veel plezier uit en dat werkt aanstekelijk op het publiek.

Eigen composities

Het repertoire bestaat uit eigen composities variërend van rustige ballads tot vrolijke meezingers. De teksten, waaraan veel zorg wordt besteed, gaan over relatieperikelen, verloren vriendschappen, gemiste kansen maar ook alledaagse dingen.

Mooie nummers maken, lekker spelen en het publiek een goed gevoel geven is het credo van de muzikanten

De band Vrienden van Straks laten ons weer genieten met een middag vol liedjes over de perikelen van de volwassen man in deze bijzondere tijden. We gaan met ze op weg, staan met ze in de kroeg en op het voetbalveld, liggen met ze te genieten van de stilte en zijn blij voor ze als hun vriendin weer thuiskomt na een meidenweekend. Fred, Joep, Theo en Wim kijken uit naar je komst!

  • Joep van der Meer (gitaar, bas, en zang),
  • Wim van Bruxvoort (gitaar, bas en zang),
  • Fred Smaling (gitaar, bas, accordeon en zang),
  • Theo Tollenaar (slagwerk en zang).

Vrienden van Straks zullen optreden op zondag 23 oktober a.s. in MFC Doelum in Renkum. Aanvang 16.00 uur. Vrije Entree.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen