Händels Messiah door het Liefdesliederenkoor Oosterbeek

Foto: Fokke Eenhoorn

Het Liefdesliederenkoor voert 20 november Messiah van G.F. Händel uit in de Mariakerk in Renkum. Messiah is niet alleen een beroemd oratorium over leven, dood en wederkomst van Jezus Christus, maar ook een echte publiekstrekker met een mooie rol voor het koor.

“Precies waar we allemaal behoefte aan hebben, na twee jaar coronabeperkingen”, zegt dirigent Marc Buijs.

Kaartverkoop gestart

Het Liefdesliederenkoor, een ambitieus amateurkoor met een grote liefde voor klassieke muziek, heeft ook voor dit concert weer vier topsolisten aan zich weten te binden: sopraan Iris de Koomen, alt Rosina Fabius, tenor Mitch Raemaekers en bas-bariton Hans Scholing.

The Utrecht Company of Music, een fris, jong barokorkest met musici uit heel Europa, begeleidt het concert.

Nieuwe website

Met dit sprankelende orkest en deze prachtige solisten wordt het een ware belevenis, belooft het Liefdesliederenkoor op zijn splinternieuwe website: liefdesliederenkoor.nl. Op de nieuwe site zijn ook toegangskaarten voor Messiah eenvoudig te bestellen. Betalen kan veilig en snel via Ideal. Kaarten kosten € 25, jongeren tot 18 jaar/CJP € 15. Pauzedrankje inbegrepen.

Mis dit prachtige concert niet en boek nu tickets voor Händels Messiah door het Liefdesliederenkoor Oosterbeek. Zondag 20 november 2022, Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopnemingkerk (Mariakerk), Dorpsstraat 1, Renkum.

Aanvang 15.00 uur, einde rond 18.00 uur, met een pauze na deel II.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen