Muziektheater in Oosterbeek: So Long Cohen

Foto: So Long Cohen

Oosterbeek – In ‘So Long Cohen’ klinken de bekendste nummers van Leonard Cohen en daarnaast is het een ontdekkingsreis naar wie hij was.

Op zaterdag 12 november is er een avond heerlijke Cohenmuziek met humor, ontroering en poëzie in de Concertzaal Oosterbeek.

Ernest Beuving zingt en zoekt Cohen

Dit doet hij deels op cabareteske wijze. Zo laat hij bijvoorbeeld via zijn imitaties, tal van karikaturale tafelgastheren aanschuiven om mee te zoeken; van o.a. Maarten van Rossem en Nico Dijkshoorn tot Bob Dylan en Armand. Dit wordt een prachtige muzikale avond in de historische ambiance van Concertzaal Oosterbeek!

Een kwaliteitsvoorstelling met vier topmuzikanten; Ernest Beuving (zang, verteller, performer, gitaar), Erik Raayman (gitaar, bas, zang, kunstfluiten), Jaap Berends (contrabas, gitaar, banjo, piano, zang), Tessa Zoutendijk (viool, mandoline, accordeon) Jurriaan Boerstoel (techniek).

Tessa Zoutendijk en Jaap Berends zijn bovendien beide woonachtig in Oosterbeek en zullen samen in het voorprogramma optreden!

De organisatie van deze avond is in handen van Stichting Cultuur & Co. De stichting heeft als doelstelling culturele activiteiten te organiseren in de Concertzaal Oosterbeek. Van kindervoorstellingen tot klassieke concerten en van muziekavonden tot aan theatervoorstellingen. Voor meer informatie en tickets concertzaal-oosterbeek.nl

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen