Buren: twee koren en een orkest, Projectkoor Gelderland en Flos Campi

Foto: Flos Campi

Oosterbeek – Zo af en toe moet je iets nieuws proberen, buiten de gebaande paden treden. Projectkoor Gelderland en Flos Campi gingen de uitdaging aan, wat leidde tot een enthousiaste samenwerking én tot nieuwe mogelijkheden voor de keuze van de muziek.

Het resultaat van deze verbinding tussen één orkest, twee koren en drie dirigenten ga je horen en zien in dit concert in Nijmegen en Oosterbeek.

Flos CampiEngels-Duits programma

In een rijk Engels-Duits programma voor groot koor en orkest presenteren zij de Symfonie nr 2 van Hubert Parry en het Te Deum van Vaughan Williams onder leiding van Dick Bolt (Flos Campi). Wolfgang Lange, dirigent en artistiek leider van Projectkoor Gelderland, dirigeert de mis in C van Josef Rheinberger en een koorstuk van Helen Ostafew.

Emmanouil Levendis leidde het Flos Campi koor naar de concertdata.

Waar en wanneer

  • Op 18 november vindt het concert plaats in de Boskapel in Nijmegen, aanvang 20.15 uur.
  • Op 19 november is het concert in de Vredebergkerk in Oosterbeek, aanvang 20.15 uur.
  • Entree: €17,50 (via floscampi.nl), Pauzedrankje inbegrepen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen