Thee met Thema: Film ‘Entre les murs’ in het Filmhuis Oosterbeek

Foto: Entre les murs

Oosterbeek – Traditiegetrouw wordt in de maand november met Thee met Thema een film vertoond. ‘Entre les murs’ geeft een krachtige close-up van een middelbare schoolklas in een moeilijke stadswijk anno 2008.

Het is een soort tegenhanger van de documentaire ‘Être et avoir’ uit 2002, over een liefelijke basisschool op het Franse platteland.

EntreEntre les murs

In Entre les murs botsen culturen en denkwijzen, wat zowel vermakelijk is als een uitdaging voor de jonge leraar François. Hij gaat voor een respectvolle omgang, maar wordt daarin door zijn leerlingen stevig op de proef gesteld. Er wordt dicht op het onderwerp gefilmd waardoor de toeschouwer zich in de klas aanwezig waant. De film won een Gouden Palm.

Vanwege de lengte van de film is de aanvangstijd 15 uur.

  • Reserveren niet mogelijk; vol is vol.
  • Plaats: Filmhuis Oosterbeek, Weverstraat 85
  • Kosten: vrijwillige bijdrage
  • Informatie: Hannie Nusselder, [email protected]

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen