Mooie klanken van Zippless in het Kerkje op de Heuvel

Foto: Zippless

Heelsum – Wat krijg je als een voedselbeveiliger, balletjuf, stemspecialist, theaterschoolhouder, een arts kinderpsychiatrie en een landschapsdeskundige bij elkaar gooit in een kleine zang-put genaamd Zippless?

Zo verschillend als ze kunnen zijn, zo samen kunnen ze muzikaal hun weg vinden. Geen ritsen nodig, geen lasdraad of kruissteek; Zippless vindt zijn weg door simpelweg de liefde voor vocale muziek.

Zippless

De drie dames en drie heren zingen a capella liedjes, die zij ‘gaaf’ vinden, heerlijk om te zingen, mooi om naar te luisteren. In het geheel niet gehinderd door enige plichtmatigheid van aangepast repertoire om het publiek te bedienen. Maar volledig geïnspireerd door prachtige arrangementen en elkaars inbreng.

Of het nu Simon & Garfunkel is, of David Bowie, een concertje van Zippless is een ritsloos reisje door de jazz en popmuziek. Kris kras door a capella land, met enthousiasme, passie en warmte gebracht. Kom je mee op dit tripje?

Zondag 5 februari 2023, 14.30 uur tot ca 16.15 uur, gratis entree met deurcollecte

Kerkje op de heuvel: Koninginnelaan 30, 6866 NM Heelsum

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen