Dit weekend daveren de carnavalsvierders weer door de gemeente

Foto: Nieuws.nl

Dit weekend veranderen Oosterbeek en Renkum weer in Eusterbeek en Redichem. De carnavalsvierders van De Dwarsliggers en De Dolle Instuivers krijgen de sleutel van de gemeente zaterdag 18 februari overhandigd en dan is het feest.

Oké, voordat ze de sleutel krijgen ook al. Die sleutel wordt natuurlijk wel met een feestje ontvangen en de weg naar dat feestje, is óók weer een feestje!

En carnaval is niet zomaar een feestje. Het is een hier een vierdaags feest vol met tradities en ze zijn in Eusterbeek weer nét effe wat anders dan in Redichem. Wel allebei net zo gezellig en van feesten, hebben de carnavalsvierders van beide verenigingen evenveel verstand.

Agenda carnaval 2023

Vrijdag 17 februari:

Zaterdag 18 februari

Lees ook: De Gouden Stuiver gaat deze zaterdag naar Excelsior Renkum

Zondag 19 februari

Maandag 21 februari

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: Carnaval
Cookieinstellingen