Eindelijk weer de jaarlijkse Lentemarkt op Beekdal

Lentefeest 2018
Lentefeest 2018
Foto: Renkum Nieuws

Renkum – Het is geen grapje, maar wel erg leuk: op zaterdag 1 april wordt na twee covid-jaren eindelijk weer de jaarlijkse lentemarkt van Het Beekdal gehouden.

Bij het bezoekerscentrum staan verschillende kramen waar je alles te weten kunt komen over bloemen en bijen en natuurlijk tuinieren.

Genoeg te doen

Onder de aanwezigen zijn bijvoorbeeld het IVN, de natuurvrienden van NIVON en de vereniging voor veldbiologie KNVV. De Renkumse molen bakt pannenkoeken en laat ook proeven van andere heerlijke producten die van het Renkumse meel kunnen worden gemaakt. De groep Renkum Zoemt presenteert inheemse planten en zaden en geeft advies over duurzaam tuinieren. De vrijwillige gidsen van het Beekdal verzorgen korte excursies in het prachtige natuurgebied.

Ook voor de kinderen is er heel veel te doen. Poppentheater Popsop geeft voorstellingen, bij het kraampje van Groei & Bloei Wageningen kunnen kinderen zomerbolletjes planten in een potje (en mee naar huis nemen), er zijn volop kinderactiviteiten van Renkums Beekdal zelf en uiteraard kan er lekker worden gespeeld en geknoeid met water en zand op de waterspeelplaats.

Bezoekers zijn welkom vanaf 11.00 uur, rond 16.00 uur komt er langzaam een einde aan alle activiteiten. Het bezoekerscentrum staat aan de Nieuwe Keijenbergseweg 170 in Renkum.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen