Filmconcert Koninklijke Harmonie Oosterbeek in de Concertzaal

Foto: Koninklijke Harmonie Oosterbeek

Oosterbeek – Op zondagmiddag 16 april geven het Symfonisch Blaasorkest en het opleidingsorkest Da Capo van Koninklijke Harmonie Oosterbeek een gezamenlijk Filmconcert.

Tijdens het concert passeren vele bekende filmmelodieën de revue. Het publiek kan daarbij niet alleen luisteren naar de prachtige filmmuziek, maar ook kijken naar bijpassende beelden op een groot scherm. Verweven in een vlot en dynamisch programma staan de muziek en de beelden garant voor een mooie middag muziek, voor jong en oud.

Van wolven naar draken

FilmconcertVan de prachtige filmmuziek bij ‘Dances with Wolves’ tot de muziek gebruikt in animatiefilm ‘How to train your Dragon’ en van ‘Mission Impossible’ en ‘The Godfather’ tot de spannende muziek uit de actie-avonturenfilm ‘Jurassic Parc’: tijdens het Filmconcert komen allerlei bekende films, in vele verschillende genres, voorbij. Ook mag natuurlijk de muziek uit Harry Potter niet ontbreken. Beide orkesten spelen muziek uit deze populaire filmserie.

Het opleidingsorkest Da Capo staat onder leiding van dirigent Marc Dammers en bij het Symfonisch Blaasorkest is het dirigent Jurgen Nab die voor het orkest staat.

Na een lange tijd niet in de Concertzaal in Oosterbeek te hebben opgetreden heeft de Koninklijke Harmonie Oosterbeek voor dit filmconcert weer gekozen voor deze prachtige locatie. Het wordt wat passen en meten, vooral met het grote Symfonisch Blaasorkest, maar met een uitbreiding van het podium, moet het lukken om het hele orkest op het podium kwijt te kunnen.

Concertzaal

Het Filmconcert vindt plaats op 16 april 2023 om 14:30 uur in de Concertzaal te Oosterbeek (Rozensteeg 3). De zaal gaat om 14.00 uur open.

De entree kost € 10,-. Kinderen (tot en met 16 jaar) en Vrienden van de KHO kunnen het concert bezoeken voor € 5,-. Kaarten kunnen “aan de deur” gekocht worden, maar beter is het om vooraf online via de ticketshop van de vereniging te bestellen. Dat kan via: harmonie-oosterbeek.nl/kaartverkoop.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen