Zomerconcert Con-Amore Kerkje op de Heuvel Heelsum

Con Amore
Con Amore
Foto: con amore

Heelsum – Op zaterdag 10 juni zal in ’t Kerkje op de Heuvel een zomerconcert plaatsvinden, uitgevoerd door Con-Amore uit Renswoude in samenwerking met de cantorij van de Nieuwe Kerk te Arnhem-Noord.

Je kunt onder andere luisteren naar Gloria in D van Vivaldi, Laudate Dominum van Mozart en het Hallelujah uit de Messiah van Händel. De koren worden begeleid door het Ensemble Parlando o.l.v. Leander van der Steen en het geheel staat o.l.v. dirigente Jeannette van ’t Veld.

Het concert begint om 19.30 uur. De entree is vrij. Na afloop wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Raadpleeg de website kerkjeopdeheuvel.nl voor overige activiteiten.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen