Rumah Kita maakt zich op voor de 62e Pasar

Foto:

Dit jaar organiseert verpleeghuis Rumah Kita voor de 62e keer de Pasar Rumah Kita op zaterdag 24 juni. Centraal op deze dag staat de ontmoeting, het eten en natuurlijk het genieten van dans- en muzikale optredens.

Een dag voor jong en oud

Om 10.30 uur wordt de Pasar geopend door wethouder Van Vulpen van gemeente Wageningen en clustermanager Ton van Eldonk. Om 11.00 uur is er een gastoptreden van zangeres Ester Latama. Tussen 10.00 uur en 18.00 uur kan iedereen genieten van heerlijk Indisch eten en snacks. En natuurlijk zal de Tjendolkraam niet ontbreken.

Bezoekers kunnen ook gezellig shoppen bij de verschillende stands waar Oosterse producten worden verkocht. Er zijn kramen met Indonesische gebruiks- en cadeauartikelen, boeken, sieraden en sambals. Ook kun je je heerlijk laten Pitjitten; een Indonesische massage.

De gehele dag is er livemuziek die verzorgd wordt door verschillende bands en dansgroepen zoals de band Sound of Njoy, zanger-entertainer Danny Everett, Rumah Kita Band, Kumpulanband, Angklungorkest Perwarindo en de dansgroep Sekar Ayu.

Iedereen is zaterdag 24 juni van 10.00 tot 18.00 uur welkom. De toegang is gratis!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen