Oogstfair op De Boschhoeve in Wolfheze

In de mooie moestuin worden nuttige en mooie planten gecombineerd
In de mooie moestuin worden nuttige en mooie planten gecombineerd
Foto: De Boschhoeve

Op zaterdag 9 september kunnen bezoekers volop genieten van de oogst van de (bijna) voorbije zomer op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze.

De oogstfair kent inmiddels een jarenlange traditie. Te gast zijn kwekers en –telers met  streekproducten, voorjaarsbollen, biologische groenten en kruiden. Wie de herfsttafel fraai wil aankleden kan kiezen uit uitbundige tuinboeketten, kransen, decoratieve pompoenen en siervruchten. Kramen met tuintijdschriften en -kunst, brocante, keramiek en terracotta potten zijn te verleidelijk om te weerstaan.

Tuinliefhebbers

Tuinliefhebbers kunnen in de eigen tuin nog wat laatste veranderingen doorvoeren met de vaste planten van de kwekerij. Daar horen een aantal mooie, laat bloeiende planten bij. Er zijn nog zaden te koop en er is duurzaam handgesmeed tuingereedschap op voorraad. In de grote schuur bieden de kleine winkeltjes kaarten, kraamcadeautjes, serviezen, brocante en leuke (tweedehands) kleding. Voor de inwendige mens wordt gezorgd met zoete en hartige lekkernijen.

In de privétuinen van De Boschhoeve kunnen bezoekers heerlijk wandelen tussen prachtige stillevens van bloemen, groenten, pompoenen en kruiden. In de pluktuin kunnen nog steeds boeketten worden geplukt.

De Oogstfair op zaterdag 9 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt € 4,= p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen