Voorbereidingen 10e Kerst & Wildfair Kasteel Doorwerth in volle gang

Foto: Baguggi, Pixabay

Terwijl de herfst nog maar net is begonnen, zijn de voorbereidingen voor de 10e editie van de Kerst & Wildfair op 10 december 2023 in volle gang.

Deze jubileumeditie belooft een sfeervolle ervaring te worden, vol warmte en gezelligheid.

Op de binnenplaats van kasteel Doorwerth

De Kerst & Wildfair biedt bezoekers de gelegenheid om zich onder te dompelen in een wereld vol verleidelijke lifestyle- en foodproducten, culinaire hoogstandjes en een selectie (Glüh)wijnen. Daarnaast is er een aantrekkelijk assortiment van mode, schitterende sieraden, prachtige kunstwerken en andere unieke items beschikbaar om je huis mee te verfraaien. En op de binnenplaats van Kasteel Doorwerth zullen speciale optredens plaatsvinden die zowel jong als oud zullen vermaken.

Een bijzonder aspect van deze editie is dat alle opbrengsten van de Kerst & Wildfair zullen worden geschonken aan twee goede doelen: Stichting Help Afghanistan en de Plastic Soup Foundation.

Oproep

wildfairVoor ondernemers in de gemeente Renkum is er een oproep: de organisatie is op zoek naar sponsoren om dit evenement te ondersteunen. Ondanks de steun van diverse organisaties om de kosten tot een minimum te beperken, zijn er nog altijd onvermijdelijke uitgaven zoals verzekeringen, kleine materialen zoals bekers en afzetlint, verkeersregelaars en een afdracht aan Gelders Landschap en Kastelen.

Sponsoring is mogelijk vanaf 50 euro, meer informatie hierover is beschikbaar op deze site of facebookpagina: facebook.com/kerstwildfair/. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via [email protected].

Aan alle inwoners van Renkum en omgeving: de organisatie hoopt jullie te verwelkomen op 10 december! Kaartjes zijn verkrijgbaar voor slechts 5 euro, zowel in de voorverkoop als aan de kassa. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website: kerst-wildfair.nl/. Geniet van een betoverende dag vol warmte, sfeer en feestelijkheid op Kasteel Doorwerth tijdens de Kerst & Wildfair! Mis dit niet!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen