MiddagMovie in Filmhuis Oosterbeek: Bank of Dave

Foto: Bank of Dave

Filmhuis Oosterbeek vertoont iedere tweede donderdag van de maand ’s middags een film voor iedereen die even wil ontspannen. Op 12 oktober wordt de Engelse komedie Bank of Dave vertoond.

Bank of Dave

Bank of Dave is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Dave Fishwick, een selfmade miljonair uit het Britse dorpje Burnley. Dave, opgeklommen vanuit de arbeidersklasse, besluit een bank op te richten om lokale bedrijven een kans te geven. In de poging om zijn geliefde gemeenschap te helpen, schakelt hij de hulp in van de jonge Londense advocaat Hugh. De elitaire financiële instellingen in Londen hebben al meer dan 100 jaar geen nieuwe bankvergunning verleend en zijn vastberaden om Dave tegen te werken. Toch wil hij koste wat het kost in Burnley een eigen bank voor zijn gemeenschap oprichten.

“Verrassend charmante film en onweerstaanbaar luchtig.” (de Volkskrant)
Met o.a.: Rory Kinnear, Hugh Bonneville, Joel Fry

Bank of Dave is om 14.30u te zien in Filmhuis Oosterbeek, Weverstraat 85 in Oosterbeek. De zaal gaat om 14.00u open. Kaartjes kun je kopen aan de kassa of reserveren via filmhuisoosterbeek.nl

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen