Gezellig samen handwerken in de Bibliotheek Renkum

Foto: olgazepeda440, Pixabay

Renkum – In de Bibliotheek Renkum kun je vanaf vrijdag 6 oktober maandelijks meedoen met het Handwerkcafé. Samen met de enthousiaste, creatieve zussen Teddy en Hanneke en andere deelnemers kun je met eigen materialen, in eigen tempo en op je eigen niveau de mooiste creaties maken.

Het handwerkseizoen komt er weer aan en op donkere en koude dagen is haken en breien echt heerlijk. Een warme kop thee of koffie erbij én andere enthousiaste handwerkers: perfecte ingrediënten voor een Handwerkcafé. Je kunt iets afmaken of iets nieuws beginnen, je laten inspireren of geïnspireerd worden. Maak een heerlijk wollig vest, of een warme sjaal en muts. Of wat dacht je van warme huissokken?

Iedereen kan handwerken

Het Handwerkcafé in de Bibliotheek is een gratis bijeenkomst. Je werkt met eigen materialen, in eigen tempo en op eigen niveau. Of je nu beginner of gevorderde bent, iedereen kan meedoen! Data en tijden: vrijdag 6 oktober, vrijdag 3 november, vrijdag 1 december en vrijdag 22 december, van 14.30 – 16.30 uur. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Meer informatie bij de Bibliotheek Renkum, tel. 0317-31 32 23 of bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen