Uniek Dubbelconcert! Bigband Kempen meets Big Bounce Band

Foto: Big Bounce Band

Oosterbeek – Twee bigbands staan op zaterdag 18 november op het podium in de Concertzaal in Oosterbeek voor een uniek dubbelconcert: De Arnhemse Big Bounce Band en de Kemper Bigband uit Duitsland.

De vriendschap tussen beide dirigenten Ewout Derksen en Markus Türk gaat lang terug tot hun studietijd aan het conservatorium in Arnhem.

Krachten gebundeld

De twee zijn elkaar nooit uit het oog verloren en het werd tijd om de krachten te bundelen in een gezamenlijk concert met jazzy standards, hedendaags. Beide bands spelen jazzstandards, maar ook eigen werk. Grijp deze avond aan om je oude vrienden weer te zien en nieuwe te maken op deze swingende en sfeervolle avond!

Breng oude en nieuwe vrienden mee! Het concert start om 20:00 uur en na afloop is er een “meet & greet”. Tickets zijn €17,50 inclusief drankje. Reserveren doe je hier. De Concertzaal Oosterbeek vind je aan de Rozensteeg 3.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen