Candlelight Shoppingnight in het centrum van Oosterbeek

Foto: Candlelight Shoppingnight

Oosterbeek – Vrijdag 1 december vindt voor het eerst de Candlelight Shoppingnight plaats. De Candlelight Shoppingnight is een initiatief van ondernemers uit de Weverstraat.

Ten volle gesteund door de ondernemersvereniging Ondernemend Oosterbeek.

Candlelight ShoppingnightDonkere dagen, tijd voor licht

De naderende winter zorgt voor donkere dagen. Tijd dus voor licht, warmte en gezelligheid. En waar kan dat beter dan in de charmante Weverstraat in Oosterbeek, met haar mooie gevels, leuke boetiekjes en bijzondere speciaalzaken?

Op 1 december zullen de gehele Weverstraat en het bovenste gedeelte van de Van Toulon van der Koogweg gehuld zijn in een zee van kaarslicht. Overal schijnen kaarsen in potjes voor de gevels en in de ramen. Een betoverend en sfeervol tafereel! Alle winkels zijn geopend, de etalages zijn feestelijk aangekleed en diverse winkeliers houden leuke acties. De verschillende horecagelegenheden zorgen voor winterse versnaperingen, zoals glühwein, warme wafels en andere lekkernijen.

Kom vrijdag 1 december van 18.00 tot 21.00 uur dus naar Oosterbeek. Gratis parkeren kan op 150 meter afstand, op het Raadhuisplein.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen