Najaarsconcert Renkumse Muziekvereniging Eendracht

Foto: Muziekvereniging Eendracht

Renkum – Het najaarsconcert van de Renkumse Muziekvereniging Eendracht staat voor de deur.

Op zaterdag 18 november zijn de deuren van MFC Doelum gratis geopend voor iedereen die wil genieten van het ritme en de melodieën van de Eendracht.

Een rijk palet aan muziekklanken

Aan het concert doen alle leden van Eendracht mee. Dat betekent dat de bezoeker een rijk palet aan muziekklanken kan verwachten, variërend van het klassieke Belle of the Ball, tot aan Japans slagwerk en muziek van Phil Collins. Ook zal er nog een stuk ten gehore worden gebracht waarbij alle leden, van pas beginnende leerlingen tot ervaren oudgedienden, meespelen.

Eendracht nodigt je van harte uit om te komen luisteren naar ons Najaarsconcert. Breng je familie en vrienden mee om samen te genieten van een Renkumse avond vol prachtige muziek en warme gezelligheid.”

  • Datum: zaterdag 18 november 2023
  • Tijd: 19:30
  • Locatie: MFC Doelum, Renkum
  • Entree: Gratis

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen