Uitwisselingsconcert Da Capo en Crescendo Voorthuizen

Foto: KHO

Oosterbeek – Op zaterdag 18 november geeft het opleidingsorkest van de Koninklijke Harmonie Oosterbeek, Da Capo, een concert samen met het opleidingsorkest van Muziekvereniging Crescendo Voorthuizen.

‘s Middags komen de jonge muzikanten uit Voorthuizen al naar Oosterbeek om gezamenlijk met de muzikanten van de KHO een aantal stukken in te studeren. Er zal ook tijd worden gemaakt voor een andere gezamenlijke activiteit en een lekker hapje eten.

Eigen programma en ook samen

Om 19.00 uur start het gezamenlijke concert in Lebret zalencentrum te Oosterbeek. Beide orkesten spelen hun eigen programma maar ook samen zullen ze van zich laten horen. Het opleidingsorkest (OCV) van Crescendo staat onder leiding van Vincent Verhage en het opleidingsorkest (Da Capo) van de Koninklijke Harmonie Oosterbeek staat onder leiding van Marc Dammers. De toegang tot het concert is GRATIS!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen