De tiende Kerst-en Wild Fair op Kasteel Doorwerth

Kom naar de tiende editie van de Kerst-en Wild Fair op het middeleeuwse Kasteel Doorwerth!

Ontdek een wereld van mooie lifestyle- en foodproducten te midden van dit sfeervolle kasteel. Kom genieten van culinaire hoogstandjes, een selectie heerlijke (Glüh)wijnen en andere lekkernijen. Maar ook is er een aantrekkelijk assortiment van mode, schitterende sieraden, prachtige kunstwerken en andere unieke items om je huis mee te verfraaien.

Een kleine impressie? Zie de foto’s bovenaan!

Feestelijke sfeer tijdens de tiende editie

En op de binnenplaats en in het koetshuis zijn er speciale optredens voor zowel jong als oud. Kom genieten van de feestelijke sfeer en laat je meevoeren door de magie van het seizoen.

tiende
De dames van de Lionsclub Renkum Airborne

Met jouw bezoek steun je direct twee goede doelen: Stichting Help Afghanistan en de Plastic Soup Foundation. Alle opbrengsten van deze sfeervolle Kerst-en Wild Fair worden aan deze doelen geschonken.

De organisatie van de Lionsclub Renkum Airborne hoopt jullie te verwelkomen op 10 december!

Kaartjes zijn verkrijgbaar voor slechts 5 euro, zowel in de voorverkoop als aan de kassa. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website: kerst-wildfair.nl of de Facebookpagina: facebook.com/kerstwildfair.

Geniet van een betoverende dag vol warmte, sfeer en feestelijkheid op Kasteel Doorwerth tijdens de Kerst & Wildfair! Mis dit niet!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen