Jaarlijks Sneeuwklokjesfeest op De Boschhoeve

Kiezen is lastig
Kiezen is lastig
Foto: Theo van Liempt

Tijdens het jaarlijkse Sneeuwklokjesfeest op De Boschhoeve in Wolfheze voel je dat de lente eraan komt.  Zelfs als het nog erg koud is. Zelfs als er nog sneeuw ligt.

Want geen enkele lentebode is zo mooi, zo lief en zo overtuigend als het sneeuwklokje.

Wie goed kijkt ziet de verschillen

Op donderdag  8, vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 staat de grote schuur er vol mee. De echte liefhebbers gaan op zoek naar bijzondere soorten terwijl beginnende tuiniers proberen een goede keus te maken uit het grote aanbod. Wie goed kijkt ziet de verschillen in grootte, vorm, kleur en tekening.

Maar er is meer. Kleine tulpjes, krokussen, narcissen en prachtige pioenrozen completeren het aanbod. En de dahliaknollen in zak vinden zoals elk jaar gretig aftrek. Ook hiervoor hebben liefhebbers hun wensenlijstje al klaar. Het overzicht op de website van De Boschhoeve helpt bij het vooraf maken van keuzes.

Overal sneeuwklokjes

Collega kwekers bieden bijzondere sneeuwklokjes en kerstrozen, alpine planten, cyclamen en vroeg bloeiende heesters. In diverse stands is het sneeuwklokje een dankbaar onderwerp voor wenskaarten, kalenders, serviesgoed, sieraden, glaswerk en linnengoed.

Tijdens het Sneeuwklokjesfeest is De Boschhoeve geopend van 10.00-16.00 uur. De entree op 8, 9 en 10 februari bedraagt € 4,- p.p.  Zo vroeg in het jaar kan het flink koud zijn dus warm aankleden wordt aanbevolen. In de theeschenkerij is koffie of thee met wat lekkers verkrijgbaar en voor de lunch zijn er soep en broodjes.

N.B. Op 16, 17, 23 en 24 februari kunnen de grote groepen sneeuwklokjes in de privétuinen worden bewonderd. De theeschenkerij is  geopend voor koffie of thee met wat lekkers. Op die dagen gratis toegang.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen