Zippless zingt in het Kerkje op de Heuvel

leden Zippless
leden Zippless
Foto: Zippless

Heelsum – Zippless, een jaar later mogen zij weer terugkomen in het mooie Kerkje op de Heuvel in de prachtige omgeving van Heelsum.

Hun vocale ontdekkingstocht is voortgegaan en iedereen, die vorig jaar bij de première was, is natuurlijk nieuwsgierig wat dit jaar hen heeft gebracht. Wat zingen zij nu. Welke identiteit is zich aan het ontwikkelen?

Zippless en ZaZa

Kom luisteren naar deze mensen, die zich met liefde, zonder te hoeven ritsen, aan elkaar verbonden voelen en dit hoorbaar maken in fijne vocale muziek. Zippless wordt voorafgegaan door ZaZa( Zingende Amateurs Zingen Acapella), een onmiskenbare leuke groep dames die met toewijding, hun enthousiasme en talent graag met je delen. Een middag met pop- en jazz muziek. Wat een super combinatie.

De entree is vrij, een vrijwillige donatie voor zowel het kerkje als de muziek wordt meer dan gewaardeerd ( QR code aanwezig). Zondag 25 februari, inloop vanaf 14.00 uur, Start concert 14.30 uur, in de pauze is er koffie en thee.

Kerkje op de Heuvel, Koninginnelaan 24, Heelsum

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen