One Night Only ft the Damn Inlaws in de Concertzaal

Foto: Joyce Hamer en The Damn Inlaws

Zaterdag 2 maart vindt in Concertzaal Oosterbeek een bijzonder evenement plaats. Een avond vol verhalen over liefde, verdriet, de simpele dingen van het leven en de Blues!

damnJoyce Hamer (One Night Only) neemt je mee in een reis door het leven met hoogte en diepte punten. Achter haar staan de drie muzikanten van de band the Damn Inlaws. Na ieder verhaal of gedicht volgt een Bluesnummer wat naadloos aansluit bij het verhaal wat daarvoor werd verteld. ‘Een mooie samenwerking die heel spontaan ontstond’ vertelt Joyce. Zelf doet ze niets liever dan delen wat ze op haar levensweg is tegengekomen. En hoe mooi zou het zijn als je dat kan laten ondersteunen door mooie, treffende muziek.

The Damn Inlaws

De link met the Damn Inlaws werd snel gelegd. Een driemans band die de blues terug weet te brengen tot de kleine essentie van de boodschap die een nummer in zich draagt.

Dus een avond die je zal verrassen. Gewoon heel leuk om het mee te maken, want het is uiteindelijk ‘One Night Only’. Zowel voor mensen die het verhaal van Joyce willen horen, maar zeker ook voor Blues liefhebbers die in de intieme sfeer van de concertzaal willen genieten van een moois stukje Blues met nummers van Keb’ Mo, John Hiatt, Tab Benoit en anderen.

  • Wanneer? Zaterdag 2 maart
  • Hoe laat? Aanvang 19.30 uur
  • Waar? Concertzaal Oosterbeek, Rozenbeek 3, 6862DH Oosterbeek
  • Kosten? Kaarten in de voorverkoop 12,50 euro. Aan de zaal (indien nog beschikbaar) 15,- euro
  • Reserveren? Dat doe je hier (klik).

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen