Ska-band Afterbeatclub treedt op bij Doelum Live in Renkum

Afterbeatclub
Afterbeatclub
Foto: AfterbeatClub

Renkum – Maak kennis met de AfterbeatClub, de gezelligste Ska coverband van Nederland. Stel je een muzikale reis voor waarin de opzwepende ska-ritmes, de iconische hoedjes en onmiskenbare Britse humor samenkomen.

Tel daar een aantal decibel bij op en je kunt niet meer stil blijven staan.

High energy

De AfterbeatClub bestaat uit een groep getalenteerde muzikanten, waarmee ze een ongeëvenaarde dosis energie en muzikaal vakmanschap op het podium brengen. Voel de energie opkomen van de Afterbeatclub terwijl ze de hits van onder andere Madness en The Specials spelen, van “One Step Beyond” tot “Monkey Man”. Het belooft een opzwepend optreden te worden waarbij de bezoekers niet stil kunnen blijven zitten met de band Afterbeatclub.

Bandleden:

  • Joost Witte (drums en zang)
  • Martin Ruiter (basgitaar en zang)
  • Joep van der Meer (gitaar en zang)
  • Theo Cornelissen (toetsen en zang)
  • Hanneke Kolkman (saxofoon en zang)
  • Herman Schoenmakers (gitaar en zang)

De Afterbeatclub zal optreden zondag 28 april in MFC Doelum in Renkum.  Aanvang 16.00 uur. De entree is gratis.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen