Borstlap sluit het seizoen van De Vrije Tafels af

Foto: Hans Borstlap

Oosterbeek – Op woensdagavond 24 april zal de Stichting De Vrije Tafels van Oosterbeek het laatste dinerlezingsevenement van het seizoen organiseren in de betoverende concertzaal van Oosterbeek.

Dit unieke samenkomen, ontworpen om een open dialoog te bevorderen over actuele onderwerpen die ons allen aangaan, wordt voorgezeten door niemand minder dan Hans Borstlap. Hij zal ons meenemen in de voortgang van de kabinetsformatie in eigen land en de naderende Europese verkiezingen.

Wie is de mens?

Het thema van dit seizoen, “Wie is de mens?”, heeft ons geleid naar diepgaande verkenningen van de uitdagingen die ons mens-zijn diep raken, in een tijd waarin veel van onze fundamenten lijken te verschuiven. Sprekers hebben hun inzichten gedeeld over ‘Op zoek naar een verhaal dat ons bindt’, de invloed van het klimaat, en de dynamiek van nieuwkomers in onze samenleving.

Hans Borstlap, weinig mensen in Nederland kennen de overheid en politiek zo goed als hij. De heer Borstlap wordt buitengewoon gerespecteerd vanwege zijn analyses en zijn tomeloze inzet voor de democratie. We nemen deze avond een pas op de plaats en zullen luisteren naar de inzichten van deze éminence grise, in de hoop dat we verrijkt en bemoedigd weer huiswaarts keren.

Prijs: € 45,- per persoon. Deze prijs is mogelijk dankzij externe financiële steun. We hopen dat meer mensen in staat zullen zijn deel te nemen aan de avond. Iedereen die graag aanwezig wil zijn, is van harte welkom!”

het laatste dinerlezingsevenement is op 24 april. Inloop om 18.30 uur en aanvang van de lezing is om 18.45 uur in de Concertzaal Oosterbeek, Rozensteeg 3 in Oosterbeek.

Meer info: devrijetafelsvanoosterbeek.nl Koop je tickets via de website van de Concertzaal à € 45,- inclusief lezing, welkomstdrankje, diner en drank: concertzaal-oosterbeek.nl/tickets.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen